Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, juli 20, 2011

Fotoverslag

Kon vanmorgen, na onze thuiskomst uit Duitsland gisteravond, helaas niet uitslapen; ik moest namelijk naar het ziekenhuis om foto's van mijn heup te laten maken. Daarna een stapel enveloppen gekocht om de verkoop van mijn nieuwe verhalenbundel te starten (het eerste stapeltje is onderweg van de drukker!).

Later in de middag liet ik mij - dankzij een tegoedbon die ik kreeg voor vaderdag - uitgebreid masseren in de lokale Thaise massagesalon en vanavond aten wij bij mijn moeder.

Volgende maand mag ik de foto's zien die vanmorgen van mijn binnenste zijn gemaakt en intussen ziet u hieronder wat beelden, behorend bij het verslagje van gisteren...Dit is een selectie van onbewerkte foto's, gemaakt met mijn mobiel; de foto's die mijn zoon maakte met de spiegelreflex dienen nog gesorteerd.

Wilt u (extra) uitleg bij een bepaalde foto, laat het dan even weten in het reactievenster, dan krijgt u van mij persoonlijk (ook weer via het reactievenster) antwoord.

En vandaag sta ik nog even stil bij het overlijden van Johnny Kraaykamp Sr.
==========================9 opmerkingen:

adriaanbrillie zei

PRachtige beelden. Jammer dat dit soort kultuur niet meer in ons land te zien is.

suske zei

mooie foto's.
de meeste spreken voor zich en behoeven weinig of geen uitleg.
Dit in tegenstelling tot die van uw binnenste, vrees ik.

Leibele zei

Zelfs mobieltjes leveren prachtige plaatjes op wanneer iemand met talent ze schiet. En nu ben ik benieuwd wat de meerwaarde van de DSLR is.

Wil/Zizy zei

Ieder foto op zich vertelt z'n verhaal..vind er erg mooie en bijzondere bij. en sprong er voor uit heel mooi vind ik die.. Dat is foto 10.. Foto 5 vind ik bijzonder door de ornamenten en vroeg mij direct af van welk materiaal die gemaakt zijn... eerst dat ik plasticmaar dat lijkt mij te licht ik denk touw... maar daar twijfel ik toch ook over... dus vertel, wat voor materiaal is het.. vind ze trouwens erg mooi ook de compositie zo.. Hoop dat de eigen foto's goed zijn .

Groets .

Terrebel zei

@Brillie: helaas vinden velen dit soort projecten "een linkse hobby"

@Dankje. En ja, de foto's in mijn binnenste kunnen het beste beoordeeld worden door een arts, denk ik.

@Leibele: dank voor het compliment. Ben zelf ook erg benieuwd hoe de foto's van de Canon EOS 450d geworden zijn. Misschien zie ik dat morgen al.

@Wil/Zizy: op een enkele na heb ik deze foto's zelf gemaakt met m'n eigen mobieltje. Die paar waar ik zelf op sta (inclusief de panorama-foto (nr. 1) zijn geschoten door mijn zoon die ook onze Canon bediende. De ornamenten/kroonluchters zijn gemaakt door dezelfde kunstenaar die al jaren voor het festival werkt. Zodra ik het programma-boekje gevonden heb kan ik hier zijn naam noemen. Van dichtbij leek het materiaal het meest op linnen of een soortgelijke stof. Heel gaaf, want als het waaide leek het net alsof er kwallen boven het terrein zweefden...!

Di Mario zei

Een foto van je stok. Misschien...over een tijdje heb je die misschien niet eens meer nodig.

Love As always
Di Mario

Anoniem zei

Ziet er geweldig uit, ook beetje nieuwsgierig naar foto's van je zoon.

Ctje

Anoniem zei

Joh, je gaat werk uitgeven, wat stoer, ik hoop dat ik hier kan reageren, want dat wil niet altijd lukken.

Leuk dat je bij me kan lezen, ja, dat alleen verdienen voor een gezin is een klus. :^(

Anoniem zei

Ik wil niet anoniem zijn, ik was het Zilvertje.