Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 17, 2011

De tijd

Vandaag diverse telefoontjes gepleegd, waaronder een tweetal met iemand in Londen. Ik heb dus weer mijn bijdrage geleverd aan het blij maken van diverse telefoonaanbieders...

Ondermeer KPN gaat binnenkort mensen laten betalen voor gratis diensten. Zo brengt deze grote telecomprovider de overheid nog op ideeën. Mij zou het niet verbazen als de regering-Rutte ons eerdaags belasting laat betalen voor het gebruik van de digitale snelweg. Dat betekent dus dat wij dubbel gaan betalen want via de BTW ontvangt men al een aardig bedragje via onze providers.

Overigens heeft KPN geconstateerd dat KPN geen privacyregels heeft geschonden tijdens het opslaan van de persoonlijke bel- en e-mailgegevens van haar klanten. Wat mij deed denken aan de reclameleus: "Wij van WC-eend adviseren WC-eend".

Zoiets gaat nu ook gebeuren bij Philips. Een klokkeluider kwam naar buiten met het verhaal dat Philips Polen ziekenhuizen smeergeld betaalt. Philips gaat deze bewering grondig onderzoeken. Vermoedelijk zal al snel uit intern onderzoek van Philips blijken dat Philips de wet niet heeft overtreden.

Net zomin als een zekere taskforce de wet overtrad toen men een ongewapende nierpatiënt in koelen bloede door het hoofd schoot.

Volgens diverse bronnen gingen de Navy Seals in een bliksemactie de villa van Bin Laden in en uit én namen de tijd om het huis door te spitten op zoek naar allerhande porno (al dan niet belastend) materiaal.

Knap: ze waren dus razendsnel én ze namen rustig de tijd.


10 opmerkingen:

suske zei

Bin Laden had dus ook wel "westerse" voorkeuren.

Anoniem zei

Nog even deze irrelevante informatie:
Seals heeft nix te maken met schattige zeehondjes
maar met (Special Forces)on Sea Air Land.
aldus:
TANTE

Sjoerd zei

Je mag toch tegenwoordig ook zelf je aangifte downloaden en vervolgens weer opsturen...

Di Mario zei

Altidj mooi die onderzoeken die ze zelf doen. Helaas is de uitkomst altijd wel bekend.

Love As always
Di Mario

Renesmurf zei

Men is pas schuldig als het bewezen is.
En de bewijslast is dan het belangrijkste , belangrijker dan de boel rechtzetten en de schuldigen straffen.

www.brillie.nl zei

U als kleine man, krijgt vast straks wel kinderkorting van KPN.

Redstar zei

Wij van red-star.nl adviseren red-star.nl ;-)
Tja, en de wereld staat er bij en kijkt er naar. We pikken het met zijn allen, en de wereld draait door..

Anoniem zei

Mij doet het denken aan ECHT HEMA

Anoniem zei

Daar zijn het Navy seals voor. Maak je toch niet zo druk om de dood van ' die nierpatiënt' joh. Deze patiënt had al zijn rechten allang verspeeld. Er op en er over noemen ze dat in het wielrennen.

Terrebel zei

Ha leuk, een anonieme PVV'er! ;-) Van harte welkom en bedankt voor de interessante mening. Zelf vind ik niet dat Obama moet beweren dat Osama netjes de kans heeft gekregen om zich in de betreffende nacht over te geven. Hij is gewoonweg uitgeschakeld door een moordcommando. Of dat al dan niet terecht was is een heel andere vraag. Leuk trouwens dat je met Safari surft via een Linux-systeem.