Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, september 30, 2010

Speeltuin

Mijn arme zoon had behoorlijk wat last van zijn bezoek aan de kaakchirurg, gisteren. Inmiddels is het ergste leed geleden en kan hij zonder pijnstillers slapen. Een bikkel, die jongen! Ter afsluiting van de lustrumweek van zijn school gaan ze morgen met z'n allen naar Duinrell waarna voor 's avonds een schoolfeest op het programma staat.

Vandaag was zijn op een feestje. Namelijk op de jaarlijkse Kwartiermakersdag. Om te weten wat dat inhoudt kan het raadzaam zijn op de betreffende link te klikken. Weet in elk geval dat ondergetekende de eer had om het open podium te mogen presenteren. Gelukkig vond een en ander plaats in Amsterdam-Noord. Zo was het voor mij eenvoudig om direct na de donderdagse workshop in één keer door te tuffen.

Of het nieuwe kabinet door gaat tuffen naar het eindsignaal over vier jaar moeten wij nog maar even zien. Een CDA/VVD-kabinet met "gedoogsteun" van de PVV? Dat betekent dus dat CDA en VVD voortdurend water bij de wijn moeten doen en de enige éénmanspartij zijn eigen koers kan varen.

Rutte en Verhagen dénken dan misschien wel dat zij Wilders af en toe op andere gedachten kunnen brengen maar met Wilders onderhandelen is net zo zinvol als een rivier te vragen om niet richting zee te stromen.

In elk geval gaat het lekker met de stichting die buurvrouw Hetty en een zekere weblogger samen beheren. Tijdens een bespreking gisteren zijn we weer een stapje verder gekomen.

Nu maar hopen dat we niet struikelen en bijvoorbeeld een knie schaven. Ach, anders geeft mama er wel een kusje op...

Overigens schijnt het écht te helpen, een kusje op een geschaafde knie. In speeksel zit namelijk een natuurlijk anti-bacterieel medicijn. Eigenlijk zou je dus flink op de zere knie van je kind moeten kwatten en het goedje nog'ns flink moeten inwrijven. Maar ja, dat geeft weer van die nare blikken en mogelijk vervelende opmerkingen van de andere ouders, daar in de speeltuin...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Tony Curtis


8 opmerkingen:

Ollie zei

Tony Curtis , de vertolking in "Some like it hot " was imposant , kende hem ook van de "persuaders " samen met Roger Moore.

suske zei

een bezoek aan zo'n chirurg is nooit leuk.
Dat we zelf antistoffen kunnen aanmaken is geweten maar daar horen meeste mensen niet graag iets over. Liever een pilletje of een zalfje er op.

Di Mario zei

Je zult maar een droge mond hebben van de spanning als ouder... Dan sta je daar te.. ehhh laat maar.. het is nog vroeg.

Love As Always
Di Mario

Redstar zei

Ja, dat speeksel heelt is al ruim 30 jaar geleden via onderzoek op muizen bekend geraakt. De meeste likken liever niet aan een open wond. Een muis doet dat echter wel gewoon, en de muis die het onmogelijk werd gemaakt, liet het leven..

Sjoerd zei

Last van je mond kan inderdaad behoorlijk irritant zijn, zeker als er leuke dingen gepland staan waar je eigen bij had willen zijn.

Wondelgijn zei

hihihi, ik zie het al helemaal voor me! Allemaal spuwende ouders op de knieën van hun kroost en ondertussen maar leren dat naar iemand spugen écht niet is toegestaan...! :-D

Salty Letters zei

Vandaar dat kussen zo gezond is ;)
Misschien een idee voor de politiekelingen: zoen elkaar es wat vaker, wie weet worden de uitspraken dan ook wat 'gezonder '..
:D

Renesmurf zei

Je moet zo`n knie niet onderspugen of aflikken, zo`n kusje werk gewoon geestelijk.

Wilders zit op rozen, die heeft het zo mooi voor elkaar.

En sterkte voor je zoon.