Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, juni 27, 2010

Mobieltje

Vandaag zag ik Toy Story 3 met m'n kinderen, nadat wij traditiegetrouw bij mijn moeder waren wezen lunchen. Ik was aangenaam verrast door de heftigheid van de film. Hij ontroerde mij ook zeer. En dat voor een animatiefilm die op kinderen is gericht...Wij deelden de zaal met niet erg veel mensen. Die zaten ergens in een file onderweg naar of van het strand in de hitte te puffen terwijl wij genoten van de heerlijk koele airconditioning in de bioscoop. Wie wél in de zaal zaten waren ondermeer schoolmoeder Reza met haar zoontje en een vriendje van hem. Dat vriendje was één van de kinderen die ik vorige week voorlas uit Duizend en één Nacht en het zoontje en zijn moeder kende ik ook van onze groepsreis naar Tsjechië, een paar jaar terug.

Onderweg naar de bioscoop kwamen wij nog langs een oude werkgever van me, alwaar ook een oud-collega voor de deur stond: The Amsterdam Dungeon. Leuke tijd gehad, daar en binnenkort gaan we maar weer eens een tourtje doen.

Gisteren deden wij een tourtje door een deel van Amsterdam waar wij niet zo vaak komen. Eerst liepen wij wat rond op Java-eiland en daarna, toen de ergste hitte was geweest, vermaakten wij ons nog een uurtje of wat op het strand van Blijburg. Ik deed daar even een lekker dutje omdat ik nog wat moe was van de opnames van Weten Zij Veel. Daarvoor was ik met een aantal groepsgenoten in Studio Baarn. Wie wil weten hoet het onze groep verging kan kijken naar de uitzending op 10 september op Ned 3 bij de AVRO.

Het was reuze-gezellig! Netwerken blijft een favoriete hobby van mij (zo kwam ik een jongeman tegen met wie ik een kennis bleek te delen) maar ook was de verzorging meer dan goed en is Chantal Janzen gewoon een bijzonder aardige dame. Leuk hoor! Zij is zeker niet zo iemand die rondloopt alsof zij last heeft van een aan haar oor geplakt mobieltje.9 opmerkingen:

Roelien zei

Ik moet even reageren op Chantal. Weet namelijk niet of het iets te maken heeft met het mobieltje of met Toy Story, dat zegt me niks, maar zij is aardig en bescheiden. Een fijne combinatie!
Dat nummer van the Commodores kende ik niet, heb het even beluisterd op youtube natuurlijk, het is iets zachter en beschaafder dan de versie van Faith No More (die normaliter ook hardere muziek bezigden natuurlijk), wel mooi...Groet Roelien

Morgaine zei

oh gosh, je hebt er nog geen tid voor gehad denk ik, maar ik heb al drie logjes aan Blijburg besteed van de week, ik was daar afgelopen dinsdag, whahahahaha geweldig!

Heerlijk ook ja, met dit weer juist naar de bios, Toy Story 1 vind ik nog de mooiste, de tweede wat minder, ben wel benieuwd naar de derde, maar ik moet Ice Age 3 ook nog zien, is het weer nu ook perfect voor LOL...

XXX

PS, dit is het laatste logje wat ik aan Blijburg heb besteed met foto's, daarvoor ook al twee foto logjes kort erover. ;-)

http://morgainespassions.web-log.nl/morgaine/2010/06/voorbij-gevlogen.html

Me! zei

Een druk maar gezellig leven zo te lezen...

Renesmurf zei

Wel grappig, je logt het niet in chronologische volgorde.
Ik had meer over die film verwacht, maar het nam een heel andere wending.

Redstar zei

Films als toystory, en zoals Morgaine aanhaald Ive Age, vind ik meestal deel 1 goed van en de rest niet. Ze zullen wel goed zijn maar ze boeien me niet :D

Mammalien zei

Ah, Chantal. Die deed het goed in mijn poll "irritante BN-ers"! Maar het valt mee dus.

Die film moeten wij ook zien? Zoon is 7, dochter 5 en geen enkele voorkennis van deel 1 en 2...

Anoniem zei

Weten Zij Veel heb ik nog nooit gezien, Chantal komt meestal wel spontaan over, maar of dat echt is, weten wij veel ;)

Lijkt me een leuke ervaring en ik ga zeker kijken!

Aukje zei

Ik vind kinderfilms vaak tranentrekkers. Zag vorig jaar nog het begin van The Lion King, oef, dat hoeft voor mij niet meer hoor.

Liesbeth zei

Ze komt altijd heel aardig over, Chantal, vind ik ook. Toy Story 3, daar heb ik een trailer van gezien. Met jou recensie erbij lijkt hij mij nu wel leuk.