Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, maart 26, 2010

144 Condooms (Een Verhaaltje)

De verkoopster vroeg het nog maar eens voor de zekerheid: "Weet U zeker dat U dat wilt hebben?" "Jazeker", antwoordde hij "Maar het is niet alleen voor mijzelf hoor. Ik deel het met de buurvrouw." De andere klanten staakten hun gesprekken om het zijne te kunnen volgen. -"Zal ik het dan voor U inpakken?" -"Nee hoor, bedankt. Als ik straks thuiskom gaat de doos meteen open. Bovendien scheelt het voor het milieu."

"Wilt U er nog iets bij misschien?" -"Nu U het zegt...". Hij draaide zich om naar de rekken achter hem, pakte twee verschillende items en legde die met een glimlach op de toonbank. "Ah, U houdt van pinguins?"-"Inderdaad." -"En dat andere is om...eh...". -"Inderdaad. Dat andere is om...eh..." antwoordde hij geduldig en nog steeds glimlachend.

Hij betaalde het gevraagde bedrag waarbij hij nog een beetje kwantum-korting wist te bedingen en liep naar de uitgang. Bij de deur kon hij zich niet bedwingen en voelde de binnenpret al opborrelen. Hij glimlachte nog even extra vriendelijk naar de jongedame achter de toonbank en riep op joviale toon:"Tot volgende week!"

De verkoopster, haar collega en de andere klanten keken elkaar met open mond aan en zagen hem richting bushalte lopen met onder zijn arm een niet-ingepakte doos met 144 condooms.12 opmerkingen:

Roosnans zei

wha ha ha ha........tot volgende week!!!


fijn weekend!
grtzzz

Aukje zei

Haha, da's pas stoer!

Me! zei

Haha, ik heb al dezelfde neiging om tot volgende week te zeggen. Alleen is mijn verbruik aanzienlijk lager. Heel optimistisch is dit voorlopig voldoende...

Renesmurf zei

De titel verraad het al een beetje.
Tja, een voorraadje is niks mis mee.

Di Mario zei

Altijd handig om een voorraadje in huis te hebben toch.. ;-)

Love As Always
Di Mario

Redstar zei

Precies het soort schaamte waar ik ook geen last van heb : ) Je moet dit toch gewoon zo kunnen doen. En wat zijn nu 144 condooms? die zijn ook weer zo op : ))

Liesbeth zei

haha..harstikke goed er zouden meer mannen zoveel condooms in moeten slaan

Danielle zei

Ik kende dit verhaal al maar hij blijft geweldig;)

MrFrancky zei

Volgende week meer details over zijn capriolen van de voorbije week ?

Jetje zei

Het zou leuk zijn geweest als mijn grijze muize buurman bij die klanten had gestaan. Ik had zijn gezicht wel eens willen zien.

Chamelea zei

144 gedeeld door 7 is ...
ach er zijn mensen die het vaker doen per dag...
( het is ook zo'n leuke hobby en sommigen maken van hun hobby hun werk...)

Salty Letters zei

Ging 'ie vingerverven ??