Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 01, 2009

Bookcrossing

Vanmorgen las ik dat Rita Verdonk eindelijk heeft gedaan waarvan ik mij afvroeg waarom zij het niet eerder heeft gedaan. Zij heeft contact gezocht met Geert Wilders om de mogelijkheid van samenwerking te bespreken. Beiden zijn immers Trots op Nederland? IJzeren Rita deed naar verluidt zelfs een handreiking: De PVV mag die naam houden al staat de afkorting dan tezijnertijd wél voor "Partij Van Verdonk".

Hier houd ik het nog liever even op Trots op Ferdinand. Hij gaat weer lekker en heeft flink meegeholpen met het verbouwen van de slaapkamer, m'n ruim 20 bijna 25 jaar oude Technics SXK 200-Keyboard (het eerste betaalbare stereo-keyboard voor de consument voor slegs 2000 gulden! Waarvan ikzelf de helft bij elkaar spaarde met een vakantiebaantje a 3,65 gulden per uur en de andere helft cadeau kreeg van m'n moeder) gerepareerd (er was een palletje afgebroken waardoor één der toetsen bleef hangen) en vond toch nog de tijd voor het maken van zijn huiswerk. Ik vind dat nogal wat. Strakjes mag ik hem even overhoren. Zo leert deze verkouden oudere jongere (die daardooor gitaarspelen met de buurvrouw maar heeft afgezegd) ook nog'ns een beetje Latijn op z'n ouwe dag.

Met zo'n goed voorbeeld kon ik als vader natuurlijk niet achterblijven en heb daarom dan ook een paar uurtjes extra in het huishouden gestopt vandaag. Ook ligt er weer een stapeltje boeken klaar om te worden verspreid via Bookcrossing.

Zo kom ik meteen bij de link van vandaag.

P.s. Gisteren opperde ik nog een aardige complot-theorie. Heeft U die al gelezen?