Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 22, 2009

Politiek Correct

"Hé, neger!" riep iemand. De vrouw draaide zich geschrokken om om te zien welke onverlaat zich daar zo racistisch uitliet over de donker gekleurde medemens. Haar mond ging al open om er schande van te spreken.

Nog net op tijd kon zij die sluiten, haar aandacht weer richten op de straat buiten het busraam en een zucht van verlichting slaken terwijl een vage glimlach voor even haar harde gelaatstrekken verzachtte.

"Gelukkig" dacht ze, "Het zijn maar twee negers die elkaar begroeten op hun eigen kinderlijke en achterlijke bos-neger manier. Hoe schattig. Dat mag natuurlijk en is politiek correct!"

Speciaal voor de liefhebbers: hier nog even een foto van het gezelschap waarmee ik het afgelopen weekeinde in Londen vertoefde.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!