Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, juli 30, 2009

Tanden

Kijk, Marilyn Manson is niet iemand die je wilt tegenkomen in een donker steegje. Of waar dan ook. Maar hij had een punt toen hij via Myspace journalisten uitdaagde recht in zijn gezicht te zeggen wat zij over hem publiceren. Veel "journalisten" denken dat zij zich in het kader van de vrijheid van meningsuiting van alles kunnen veroorloven. Zelfs liegen. Puur en uitsluitend om iemand zwart te maken, door het slijk te halen en anderszins onheus te bejegenen.

Zo vinden zij het soms nodig om in het kader van de vrije nieuwsgaring adressen en telefoonnummers van beroemdheden te publiceren "want als je niets te verbergen hebt moet dat toch gewoon kunnen?" Ze schreeuwen echter moord en brand als de heer Manson (de zanger dus en niet de serie-moordenaar) dreigt de adressen van de journalisten te publiceren. Dan is het opeens bedreiging. Wat een ontzettende hoop stierenpoep!

Zo wordt beweerd dat de Islam mensen crimineel maakt met het argument:"De vrouw die haar vriend en wat maten hielp met uitbreken uit de gevangenis heeft zich net een jaartje geleden bekeerd tot de Islam." Ja hoor, en omdat zij de dag ervoor Bowling for Columbine op TV heeft gezien besloot zij haar slechte gedachtes om te zetten in daden. Dus Michael Moore heeft meer schuld dan Mohamed en consorten.

Nee. Het slechte zit in de mens en wat er niet in zit kan er ook niet uitkomen. Het feit dat er zoveel politici nog zelfstandig kunnen ademhalen bewijst dat.

Goudvissen zijn een stuk minder agressief en hypocriet dan mensen en mede daarom hebben wij er een paar in huis. De blubbeestjes hebben ook vanmorgen weer genoten van hun dagelijkse portie voer.

Over voer gesproken: Zoonlief en ik gaan nu een hapje lunchen en genieten van onze gisteren door de tandarts schoongemaakte tanden.

Het filmpje van vandaag is een samenwerking tussen de oude Engelse rockband Uriah Heep en de Roemeense hardrockband Iris. Hier is "Lady in Black"Geen opmerkingen: