Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 10, 2009

Lontong

Gisteravond met m'n zoon Star Trek gezien. Bij binnenkomt waren er nog zo'n 40 plaatsen beschikbaar en dat aantal daalde terwijl de rij slonk tot 12. Op het moment dat de kassadame onze kaartjes in het systeem registreerde sprong het scherm op "Uitv". Wij hadden dus de laatste 2 kaartjes! Een gave film over "het begin" van Kirk, Scotty, Bones, Uhura, Sulu en Chekov. Met referenties aan het hondje van Captain Archer uit de serie "Enterprise". Onze verwachtingen waren hoog gespannen en werden ruimschoots overtroffen.

Dat was ook het geval bij de honkbalwedstrijd van vandaag tussen L&D Amsterdam (gewoon de Amsterdam Pirates) en Neptunus. Die eindigde in 5-4. De laatste bal bracht de beslissing. Had de eerste honkman van de Amsterdammers de bal niet gevangen, dan was Neptunus langszij gekomen en had men het tweede deel van de negende inning moeten spelen met een beginstand van 5-5.


















Het weer werkte ook mee. Tel daarbij op dat entree bij Nederlandse honkbalwedstrijden gratis is, een tosti slegs 1.30 euro kost, een patatje 1,50 en de mayonaise gratis en U begrijpt dat wij een gezellige en goedkope middag hadden.

Eerder op de dag brachten wij een verrassingsbezoekje aan m'n moeder alwaar ook m'n broer en z'n vrouw waren in het kader van Moederdag. Hier dochter Eva met het knutselwerkje voor haar moeder. Een soortgelijke had zij ook gemaakt voor oma:























Wij brachten even een paar cadeautjes om later op de dag terug te komen voor een heerlijk avondmaal: Boontjes met Sateh en lontong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!