Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 15, 2009

De Nieuwe Anita

Het was weer een gezellige dag gisteren met Pilates bij vriendin Eva, gitaarles bij leraar Rob en jammen met buurvrouw Winonah. Heb tussendoor gelukkig ook nog wat werk kunnen verrichten dus ik voel mij meer helemaal nuttig.

Als het dan zo lekker gaat kun je je soms zo schuldig voelen wanneer je hoort dat het met een ander wat minder gaat. Neem nu bijvoorbeeld "de vrouw met het mooiste haar ter werel", ex-Charlie's Angels ster Farrah Fawcett. Zij heeft kanker in de laatste fase maar weigert dood te gaan. Dat vind ik sterk. 

Ook een bekende van me kreeg slecht nieuws van de dokter en dat is dan toch even slikken. Het komt dan wel erg dichtbij.

Wat ook steeds dichterbij komt is m'n eerste poium-optreden sinds lange tijd. Vanavond mag ik meedoen als onderdeel van Amsterdam Beatclub in De Nieuwe Anita.


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Huub van Es

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!