Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, april 27, 2009

Tevreden

Verdorie. Kwam er vandaag achter dat er een typfoutje staat in mijn Disclaimer maar heb geen zin er nu wat aan te doen. Dat komt later wel. 

Vandaag kwam buurvrouwen Hetty en Winonah even langs maar wij deden het toch vooral lekker rustig aan. Deels vanwege de naweeën van een bijzonder leuk feestje waar ik gisteren heen was geweest en technisch gesproken vandaag van thuiskwam.

Vandaag was vooral een dag van "maak je niet druk". Zeker niet om de zoveelste aankondiging van aan pandemie. Na de gekke koeien-ziekte, de vogelgriep en nog zo wat dierenziektes is er nu de varkensgriep. Het zal wel. Voorlopig krijg ik vooral van de berichten en niet zozeer van de 
ziektes zelf uitslag.

Over uitslag gesproken: vandaag had ik eindelijk tijd voor de Nederlandse Taaltest waar Chantaliaans haar lezers eertijds op wees. Hier de uitslag met daarbij de gemiddelden voor MBO'ers van tussen de 36 en 50 jaar.

Hoe scoort/scoorde U?
-----------------------------------
Uitslag April 2009 - Woordenschat

Je hebt 15 punten behaald van de 15 te behalen punten (100% goed).
Er zijn tot nog toe 341 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 13.2.
-----------------------
Uitslag April 2009 - Spelling werkwoordsvormen

Je hebt 14 punten behaald van de 15 te behalen punten (93% goed).
Er zijn tot nog toe 480 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 10.7.
-----------------

Uitslag April 2009 - Spelling algemeen

Je hebt 20 punten behaald van de 20 te behalen punten (100% goed).
Er zijn tot nog toe 397 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 12.3.
----------
Uitslag April 2009 - Zinsbouw/stijl

Je hebt 14 punten behaald van de 15 te behalen punten (93% goed).
Er zijn tot nog toe 58 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 9.4.
---------------

Uitslag April 2009 - Uitdrukkingen, gezegdes e.d.

Je hebt 14 punten behaald van de 15 te behalen punten (93% goed).
Er zijn tot nog toe 293 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 13.
----------------------
Uitslag April 2009 - Grammatica: zinsontleding

Je hebt 10 punten behaald van de 15 te behalen punten (67% goed).
Er zijn tot nog toe 203 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 9.4.
-----------------
Uitslag April 2009 - Grammatica: woordbenoeming

Je hebt 11 punten behaald van de 15 te behalen punten (73% goed).
Er zijn tot nog toe 163 personen die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria. Het gemiddeld aantal goede antwoorden van dit onderdeel is 9.7.
----------------
Door de bank genomen ben ik met deze uitslagen tevreden.


Geen opmerkingen: