Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, augustus 23, 2008

Stephen Hawking

Het is een hele verademing om de sokken te kunnen aantrekken zonder te hoeven zitten en trappen op te lopen door de ene voet boven de andere te plaatsen in plaats van alleen maar de linker steeds naast de rechter te plaatsen. M'n zoon had gisteren wat moeite met lopen. Maar dat kwam doordat er 7 kilo aan boeken om zijn jonge schouders hing. De spierpijn bleek eenvoudig te verhelpen met wat tijgerbalsem, de douchekop op massagestand en een goede nachtrust.

Dat laatste is voorlopig niet weggelegd voor de Amerikaanse presidentskandidaten McCain en Obama. Die laatste riep mensen op niet te stemmen op iemand die niet eens weet hoeveel huizen hij bezit, daarmee refererend aan McCain die dit feit tijdens een live-interview moest toegeven. Wanneer iemand niet eens weet wat hij zelf allemaal heeft hoe kan hij dan oordelen dat het goed gaat met de economie van de VS?

Ik kan oordelen dat het voor mij en m'n kinderen


vandaag een goede dag was. M'n moeder kwam gezellig bij ons eten en dochter Eva


zorgde voor de muziek: The Eels en Claw Boys Claw, misschien een wat aparte keus voor een meisje uit groep vier die met gemak broer Ferdinand


en mogelijk toekomstig astronaute zus Dayna


voorleest uit AVI 8-boeken en zelfs weinig moeite heeft met bijvoorbeeld "De geheime sleutel naar het heelal", het eerste deel van een trilogie die voortkomt uit de samenwerking van Lucy, de kinderboekenschrijfster en haar beroemde vader Stephen Hawking.

De link van vandaag is Deezer.com. Deze verzameling van online-radiostations laat ook mensen hun eigen MP3's beheren en biedt een springplank aan nieuwe artiesten van wie recente albums vaak in hun geheel via Deezer te beluisteren zijn. Zo ontdekte ik gisteren de muziek van de Zweedse singer/songwriter Anna Ternheim.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Annemie Heymans en Buddy Harman

Geen opmerkingen: