Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, augustus 09, 2008

Shocking Shorts

Prima om op te treden tegen mensen die kinderen sexueel misbruiken. Dat is slecht. Maar mensen slaan dan meteen door. Zo wil men een vermeend (...) pedofiel uit de buurt weg hebben en mogen in veel gebieden ouders geen foto's of filmpjes meer maken van het afzwemmen van hun kroost.

Kinderprogramma's kijken mag vooralsnog nog wel. Vooral mannen moeten het in deze ontgelden waarbij men voorbij gaat aan het feit dat het vaak ook vrouwen zijn die zich met deze fetish bezighouden. Kijk maar'ns naar de ogen van Chazia Mourali wanneer zij de zoveelste winnaar van de Achmea Kennisquiz mag zoenen. De arme jongen is nog maar net dertien of zo en weet zich nog geen raad met z'n hormonen laat staan met een hitsige dame die ogenschijnlijk misbruik maakt van dat feit. Heeft haar nakende vervanging door Nicolette van Dam iets van doen met klachten van ouders?

Niet dat ik tegen het verschijnsel Chazia Mourali ben maar dan moet men het ook niet meer vaders verbieden om een foto te maken van hun kind in bad.

Ook de leden van de Orde der Transformanten worden beschuldigd van ontucht en dus moet deze Brabantse gemeenschap van minder dan 100 zielen dus maar verboden worden, vinden sommigen. Terwijl het feit in kwestie niet bewezen is! Binnen de Katholieke kerk en ondermeer het Nederlands politiekorps zijn echter wel gevallen van ontucht bewezen. Moeten die organisaties dan maar meteen ontbonden worden? Niet meteen antwoorden graag...

Antwoorden vinden kun je overal. Bijvoorbeeld in een galerie waar een vriend van je exposeert en waar m'n zoon en ik gisteren even langsgingen. Vandaag haalden wij zijn zusje Eva op. Zusje Dayna had een feestje en kon daardoor niet mee naar het Vondelpark om aansluitend bij een geuidsstudio langs te gaan waar hun vader nog even wat teksten mocht inspreken voor een inzending in het kader van "Shockin Shorts".

Vandaag staan wij stl bij het overlijden van Bernie Mac

Geen opmerkingen: