Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 11, 2008

Presidentsverkiezingen

Hijgen, puffen, zuchten, kreunen en piepen...daarmee eindigde vandaag een uren durende sessie in een geluidsstudio. Daar zat ik in een glazen hok om nog wat zinnen en de nodig "ad-libs" in te spreken voor een horrorfilm die met een beetje mazzel op het SCi Fi-channel uitgezonden gaat worden en zelfs (zoals ik U vorige week al meedeelde) onder de naam "Kuru" op het filmfestival volgend jaar verschijnt.

Wat mogelijk ook eerdaags verschijnt -en wel op TV- is een nieuw consumentenprogramma van de VARA:"Koopzorgen". De opnames voor de pilot waren gisteren en ook daar mocht ondergetekende aan meewerken. Eva en Ferdinand waren gewoon mee wat ook wel zo leuk was aangezien de produktieleiding in handen was van een dame met dezelfde naam als m'n zoon's oudste zus. De jongere zus, Dayna, kwam m'n oudste dochter gisteren ophalen. nadat wij een bijzonder gezellige dag hadden beleefd, inclusief een lunch bij oma.

In Zuid-Ossetië heeft de burger voorlopig wat anders aan het hoofd dan lunchen bij oma of moeder: Poetin vindt het niet goed dat de mensen in voornoemd afvallig deel van Rusland hun olie...pardon...hun onafhankelijkheid willen houden. Des te vreemder dat Amerika in deze Zuid-Ossestië steunt en niet goede vriend Rusland. Misschien heeft het iets te maken met de aanstaande presidentsverkiezingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!