Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 04, 2008

Verheugen

Ergens in het blok bespeelt iemand de cello. Een meneer van de woningbouwvereniging is binnen een uur ter plaatse wanneer de buurvrouw en ik een lekkage melden. Op straat heb ik een interessant gesprek met de man met het hondje en buurman Dudo komt zijn nieuwe hondje bij ons showen terwijl even daarvoor een lokale supermarktmedewerker zijn geluk met mij deelt. Mijn leven is vaak leuk maar soms ook wel een beetje vreemd.

Vreemd dat het kabinet online gokken tegenhoudt. Zelfs de grootste witwasserij van het land, Holland Casino, mag mensen niet verleiden tot het wagen van een gokje via het internet. Dus waarom -zo vraag ik mij af- mag de BankGiroloterij dan wel mensen aansporen hun BankGiroloterij-card via het internet te activeren om zodoende kans te maken op een prijs van 10.000 euro? Daarmee zit men overigens meteen vast aan het laten afschrijven van een vast maandelijks bedrag voor loten. Hetzelfde geld voor Dayzers en zo nog wat loterijen. Is meedoen aan een loterij opeens geen gokken dan? Dan moet ook maar meteen de kansspelbelasting op ondermeer de Staatsloterij worden afgeschaft. Niet dan?

Ik hoef er niet op te gokken dat ik een leuk weekend tegemoet ga. Zo mogen de Ferman en ik morgen Eva en Dayna ophalen voor een weekendje bij ons en staat er voor zondag een date gepland met een bijzonder leuke jongedame...Toch zeker wel iets om je als mens op te verheugen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!