Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, april 10, 2008

Geribbeld

"The Picture of Dorian Gray" van Oscar Wilde en twee bundeltjes verzamelde SF-verhalen zijn boeken nummer drie, vier en vijf van dit jaar. Ik lig dus ietwat achter op mijn zelfopgelegde schema van gemiddeld twee te lezen boeken per maand. Komt wel goed.

Met Fer's zusjes komt het ook wel goed. Zo wil Eva later "iets met paarden gaan doen. Of met babies want dat is ook leuk." en wil haar zusje Dayna astronaut worden "want dat moet als je naar de maan wil." Intussen oefenen de dames ook met muziekinstrumenten: Dayna zit op vioolles en Eva liet afgelopen weekend bij ons thuis op het keyboard horen wat zij al geleerd heeft op pianoles. Leuk!

Bijna zet zo leuk is het om te zien hoe zij gedrietjes gezellig hun tanden staan te poetsen. Binnenkort kan dat ook anders:

Door te snoepen je gebit gezonder houden? Dat kan eerdaags! Onderzoek onder 200 kinderen in Venezuela toonde aan dat door het eten van BasicMints de werzame stof Cavistat de tanden daadwerkelijk helpt beschermen. Beter dan kauwgom met Xilitol dat doet hoewel de tanden natuurlijk nog wel gepoetst dienen te worden. Het is vast nog maar een kwestie van tijd voordat ook poetsen niet meer nidog is. Fabrikant Braun begint dan met de produktie van cavistat-rijke snoepjes in de vorm van electrische tandenborstels. Dr. Israel Kleinberg ontwikkelde het snoepje en het bedrijf Ortek brengt het op de markt. Vooralsnog is BasicMints nog niet in Nederland verkrijgbaar maar misschien helpt het als U een verzoekje richt tot Mitch Goldberg, de directeur van Ortek?

Het volgende wat ik graag uitgevonden zie worden is de afvalchip. Nee, niet zo'n computerchip maar zo eentje gemaakt van aardappelen. Liefst in de smaak paprika. Hoeft niet geribbeld.


Geen opmerkingen: