Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 19, 2008

Ski-vakantie

Fidel Castro stopt ermee. Dat is dan een bekende naam minder op het terrein van de internationale politiek. De grote vraag is wie zijn opvolger wordt. Als het aan Fidel ligt wordt het een jonger lid van de Partij en niet een pro-Amerika in Florida wonende dissident. Wellicht een bekende van de familie Bush? Ook de naam Bush is er eentje die eerdaags van het wereldtoneel verdwijnt (tenzij voor de eerstvolgende inauguratie de Staat van Beleg wordt afgekondigd en George Junio nog even aanblijft als Groot Militair Leider). De naam van avonturier Steve Fossett blijft voortleven dankzij collega-miljonair Branson die een vliegtuig vernoemd naar zijn verdwenen vriend.

Kwam vandaag meerdere bekenden op straat tegen:
Een oud-schoolgenoot, een schoolmoeder, een dakloze die indertijd mijn moeder hielp verhuizen en de vader van een dartvriend van m'n zoon.

Met m'n zoon even naar het GWK geweest vanwege onze aanstaande ski-vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!