Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, februari 08, 2008

Natuurwetten

In mijn tijd heette een beamer nog gewoon projector en was er op gegeven moment een hele computer die door de amanuensis naar het lokaal werd gereden waar die nodig was. Nu is het vrij normaal voor een middelbare school om 1 computer per drie leerlingen te hebben.

Hier in huis hebben wij er eentje en voor twee personen lijkt dat vooralsnog te voldoen.

De skipakken die m'n zoon en ik vorig jaar en het jaar daarvoor droegen blijken ook nog te voldoen, zo ontdekten wij vanavond toen wij ze even pastten. Alleen de laarzen...daar is m'n zoon dus uitgegroeid. Dat wisten wij natuurlijk al en daarom hadden wij al een paar weken terug nieuwe sneeuwlaarzen voor hem gekocht.

Soms is het heel duidelijk dat iets al overbekend is maar blijkbaar niet bij iedereen. Natuurlijk is Joran van der Sloot betrokken bij de verdwijning van Natalee Holloway; Natuurlijk komt Boer zoekt Vrouw in de bioscoop en natuurlijk heeft Willem Holleeder mensen vermoord. Natuurlijk is een boerka-verbod niet te handhaven, wint Raymond van Barneveld regelmatig een potje darts en natuurlijk is er meer aan de hand in de wereld dan ons wordt verteld. Dat zijn nu eenmaal van die natuurwetten.


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Benny Neyman

Geen opmerkingen: