Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 25, 2008

Was

Nog maar net binnen werden m'n zoon en ik aangesproken door een jongeman die een van de kinderen bleek te zijn die ik in mijn tijd als groepsleider naschoolse opvang onder mijn hoede had. Inmiddels is het jongmens een leerling in de tweede klas van een gymnasium dat gisteren een informatie-avond had.

Fotograaf Fokke was mee in het kader van zijn fotoraportage over alleenstaande vaders. Op zich viel het niet op dat er een meneer liep te fotograferen, ware het niet dat hij zijn camera bijna uitsluitend richtte op Ferdinand en mij. Dat feit veroorzaakte wat rimpels in voorhoofden van andere aanwezigen.

Op weg naar het werk vanmorgen nog even een vriend van m'n zoon gesproken die als brugklasser onderweg was naar een lyceum waar wij volgende week een kijkje gaan nemen en waar de beginnend puber in kwestie als vrijwilliger zal rondlopen.

In de kroeg na afloop van de werkweek werd door mij weinig rondgelopen, moe als ik was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!