Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, januari 30, 2008

Uitmaken

Het toeval wilde dat het toetje na ons avondeten exact hetzelfde was als het toetje dat hij na de lunch bij oma had gehad: Chocolademousse.

Tijd voor toetjes mogen wij dan wel een paar keer per week hebben maar tijd voor 's morgens koffiedrinken met de buurvrouw is er niet meer. Kletsen met de buurvrouw blijft dus vooralsnog beperkt tot een enkel moment op straat, in de supermarkt of -zoals gisteravond met buurvrouw Petra- in het trapportaal. Gelukkig zijn er ook nog weekenden en waag ik mij zelfs af en toe aan het drinken van een borrel met de buren.

Vreemd eigenlijk dat onze machthebbers absoluut niet de intentie hebben alcoholverslaafden tegen zichzelf te beschermen maar wel de mond vol hebben van het tegengaan van gokverslaving. Als de Staat der Nederlanden aan online gokken nu eens net zoveel zou verdienen als aan de verkoop van alcohol, zou dat verschil uitmaken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!