Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, januari 14, 2008

Koninginnedag

Twee Nederlandse militairen zijn omgekomen door "eigen vuur", in het Engels "friendly fire" geheten. Alsof dat minder pijn doet dan vuur van een ander of onvriendelijk vuur. De concoleanceregisters stromen vol en dat terwijl de militairen het risico kenden. Bestaat er eigenlijk een concoleanceregister voor kinderen die in India omkomen van uitputting omdat zij voor ons sportschoenen in elkaar zetten voor een hongerloontje.

De oprichter van Hyves hoeft niet te leven van een hongerloontje aangezien zijn bedenksel voldoende inkomsten genereert. Zelf ben ik inmiddels ook nog aangesloten bij MySpace en Facebook terwijl ik ook al jaren een plekje heb op Orkut. Al die netwerksites hebben toch eigenlijk wel een groot nadeel: je kunt niet virtueel bij elkaar op de thee.

Buurvrouw Hetty kwam even op de thee gisteren, vlak nadat Eva was opgehaald. Haar zusje Dayna had een verjaarsfeestje dus die was niet mee het afgelopen weekend. Eva was een beetje hangerig dus het grootste deel van onze tijd brachten wij binnenshuis door. Zo werd de kerstboom ingeklapt en hebben broer en zus een kist met speelgoed uitgesorteerd. Ondermeer op spulletjes die geschikt zijn voor Koninginnedag.

Geen opmerkingen: