Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 01, 2007

Bubbelen

Het meest overkoopbaar geachte object werd bijna als eerste verkocht; de "WC-borstelhouder zonder WC-borstel" wisselde voor 20 eurocenten van eigenaar. In totaal verkochten m'n zoon, vriend Erwin en ik voor maar liefst 44,90 euro aan oude meuk. Comics, Magic-kaarten, DVD's en videobanden bleken gisteren goed verkoopbaar. Uiteraard ook veel bekenden gezien: mensen met wie de Ferman en ik in Tsjechië vakantie vierden, schoolgenoten, z'n moeder Johanna...Buren Hetty en Vincent deelden de stoep op de brug vlakbij ons huis en vriend Erwin was speciaal voor de dag de avond tevoren gearriveerd. De middag was voor het rondwaren in het Vondelpark en toen Superfer gisteravond uitgeput in bed lag met een boek om bij te komen van de indrukken gingen m'n maat en ik nog voor een biertje naar de kroeg aan de overkant. Daar werd alchohol genuttigd, gedanst op reggae-klanken, kennisgemaakt met versgemaakte vrienden Okke en Marga en "hoi!" gezegd door buurvrouw Margot.

Het was dus een heerlijke Koninginnedag 2007 die vandaag werd vervolgd met een bezoek van m'n zoon aan vriend Maurits en het Sarphatipark terwijl m'n logé en ik ons vermaakten in het Westerpark. Het warme water stroomt inmiddels langzaam m'n jacuzzi in dus als U mij verexcuseerd: ik ben bubbelen!