Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, december 02, 2007

Vermaakt

Niet iedereen begrijpt de bedoeling van het Sinterklaasfeest, zo valt op te maken uit een nieuwsbericht dat melding maakt van twee neergestoken mensen bij een Sinterklaasfeest in Antwerpen. De meeste mensen, echter, weten in elk geval voor een paar uurtjes per jaar nog wel wat respect op te brengen in de geest van de Goedheiligman. Zo ook in het Amsterdamse stadsdeel Westerpark.

Gisteren hebben Eva, Ferdinand en ik Sinterklaas gezien. Twee keer.
Een goede reden dus om de schoen te zetten. Dayna was nog wat ziekjes dus die bleef een rustig weekendje bij mama thuis. Omdat Sinterklaas dat vast wel zou begrijpen ook van haar maar een pantoffel bij de schoorsteen gezet onder het mom van "je weet maar nooit!" Inderdaad troffen wij vanmorgen het een en ander in de schoenen aan, verpakt in papier met allemaal Sinterklaasjes en Pietjes erop...

De middag was ook gereserveerd voor Sinterklaas-activiteiten want Eva mocht haar grote broer helpen met zijn surprise. Zodoende vindt men momenteel op diverse plekken in huis rose spatten verf! Eva mocht toekijken hoe de Ferman en ik 's avonds een spelletje Cathedral speelden maar vandaag kon het zeven-jarig hummel meedoen met een ouderwets spelletje Pim Pam Pet. Na een vroege brunch bij oma, vanmorgen, zijn we naar Schiphol gegaan.














Helaas was de promenade vanwege de slechte weersomstandigheden gesloten (blijkbaar kunnen vliegtuigmotoren er niet tegen wanneer (de sjaal van) een bezoeker de inlaat in waait!) maar desalnietemin hebben wij ons er prima vermaakt.














Boer en zus in een heus stukje vliegtuig!



















Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Evel Knievel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!