Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 19, 2007

Ouderwets

"Als je doodgaat in je slaap blijf je volgens mij voor eeuwig dromen"

M'n zoon heeft regelmatig van die alleraardigste opmerkingen maar gisteren rende hij gewoon heel hard negen rondjes om het blok huizen waar ook zijn school deel van uitmaakt. Hij deed dat samen emt zo'n 190 andere kinderen, een als Kerstman verkleedde juf en aangemoedigd door oma. De kinderen haalden met deze zogeheten sponsorloop geld op voor het goede doel.

Vandaag kreeg Ferdinand een heuse trofee uitgereikt: de tweede prijs in de lokale darts-competitie! Vanwege het kerstdiner op school kon hij vanavond niet naar atletiek. In plaats daarvan had hij met een paar vrienden afgesproken elkaar virtueel te ontmoeten op netwerk-site Hyves. Terwijl m'n zoon zich bezighield met chatten, hield ik mij bezig met het schrijven van kerstkaarten en het bellen met een vriendin. Eigenlijk ook gewoon een vorm van chatten. Maar dan wel ouderwets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!