Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 25, 2007

Gedachte

Nu ik tegenwoordig een "gewone" baan heb zitten echte acteerklusjes er voorlopig niet meer in. Toch had U mij vanavond nog op Nickelodeon kunnen zien in Het Mysterie van de Verdwenen Kerstkadootjes.

Kerst is de tijd dat mensen anderen omverlopen omdat zij haast hebben bij het kopen van de laatste kerstkadootjes. Het is ook traditioneel de tijd dat mensen ruzie maken over bij wiens ouders er gegeten moet worden: bij die van haar of bij die van hem. Het is ook de tijd van het jaar dat velen zich nog eenzamer voelen dan anders omdat zij deze dagen ooit met een geliefde doorbrachten.

M'n zoon en ik brachten de avond door met oma, tante Rita, m'n broer Stefan, z'n vrouw Loes en hun dochter Maud. Het was een bijzonder gezellige avond waarbij lekker werd gegeten en zelfs kadootjes werden uitgewisseld. Kerst kan een tijd zijn van bezinning en de tijd waarin een geliefde wordt herdacht. Alles onder de vlag van vrede. Maar dat kan natuurlijk het hele jaar door!

Mede daarom plaats ik de oproep: Hou de kerstgedachte het hele jaar in gedachte!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Oscar Peterson

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!