Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, oktober 08, 2007

Schitteren

Grappig, die uitspraak van Jean-Claude Trichet, President van de Europese Centrale Bank (ECB): "Het is de menselijke natuur om wel de prijsstijgingen te zien, maar niet de prijsdalingen. En als consument is uw invloed doorslaggevend. U kunt zelf beslissen of u koopt of niet." Helaas bedoelde hij met zijn opmerking niet grappig te zijn. De opmerking had van Wouter Bos kunnen zijn. Volgens onze premier...eh...pardon...onze vice-premier...herstel...onze mede-vice-premier is er indertijd goed omgerekend van de gulden naar de euro en verbeelden wij met ons allen de aantoonbare prijsstijgingen. Bovendien hebben die niets met de invoering van de euro te maken.

Ferdinand was jong toen de euro werd ingevoerd en zijn zusjes waren nog jonger. De meisjes kunnen zich niet voorstellen dat er ooit fototoestellen waren waarop je niet op een schermpje meteen kan kijken naar de zojuist gemaakte foto. Laat staan dat je een muntje nodig had wanneer je je buitenshuis bevond en iemand wilde bellen.

Uit dat tijdperk kwam ik vandaag een bekende tegen terwijl ik met m'n zoon terugkeerde van zijn karateles. Van enkele jaren erna dateert het via Hyves sinds gisteren hernieuwde contact. Probeert "De Tijd" mij iets te vertellen door mensen van toen op m'n pad te sturen?

Het lijkt al weer zo lang geleden maar het was pas gisteren dat Het Blauwtheater de kindervoorstelling "Het Geheim van de Koning" presenteerde en m'n kinderen hun vader konden zien schitteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!