Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, september 19, 2007

Week

Ik wordt oud. Dat bleek ondermeer gisteren toen ik een vriendin van me tegenkwam van enkele jaren terug. Toen m'n zoon vroeg wie dat was vertelde ik:"Zij en ik zaten in een dichterscollectief een paar jaar geleden." Even verder nagedacht bleek het te gaan om zeventien jaar terug...Da's lang geleden. Vandaag kwam ik iemand tegen uit een andere vriendenkring. De laatste keer dat hij en ik elkaar zagen was op de begrafenis van een wederzijdse vriendin, nu ongeveer 14 jaar geleden. Dat zet je toch wel even aan het denken. Toch?

Net als de mysterieuze ziekte waar zo'n 150 inwoners van een dorpje in Peru aan lijden. Zij schijnen blootgesteld te zijn aan een of ander soort gas dat vrijkwam na een inslag van een meteoriet in de buurt. Zijn de buitenaardsen geland en verspreiden zij doelbewust een gas dat ons moet uitschakelen?

Misschien kunnen de Aliens beter de Amerikaanse overheid inschakelen: die weet was nog wel een paar effectieve methodes om het menselijk ras eronder te krijgen...

Ik heb besloten dat niemand mij er onder krijgt en ga stug door met solliciteren en vooral...met leven.

Zo dronk ik gisteren koffie met buurvrouw Winonah en vandaag met eerst m'n moeder en later met buurvrouw Hetty. Andere buurvrouwen kom ik gewoon op straat tegen. Zoals bijvoorbeeld buurvrouw Angela en buurvrouw Maartje. Vandaag had ik ook weer gezellig gitaarles. Altijd leuk.

M'n zoon was vandaag vrij van school dus die was eerst even mee naar oma om later met wat vrienden te gaan repeteren voor de Bonte Avond op het einde van schoolkamp, eind volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!