Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, augustus 24, 2007

Verwelkomen

Professor Lawrence Rudnick van de Universiteit van Minnesota laat de wereld weten dat er een gigantisch "gat" is gevonden in het universum. Het woord "gigantisch" is eigenlijk niet afdoende maar er zijn simpelweg geen superlatieven die de magnitude van deze vondst uitdrukken. Wetenschappers ontdekten een plek in het heelal waar ogenschijnlijk helemaal niets is. Het zou gaan om een leegte met een diameter van z'n miljard lichtjaar. Da's veel. Bovendien klinkt het als zo'n leegte waar ooit de bemanning van Voyager in is beland tijdens haar reis terug naar de aarde in een aflevering van Star Trek...

Vanavond keken mijn zoon en ik naar een aflevering van Star Trek: Deep Space 9. Daar hadden wij tijd voor omdat het eerste fractie-overleg van het jaar geen doorgang kon vinden.

Wat ik zelf nog even niet kan vinden is een baan maar dat is slegs een kwestie van tijd (en solliciteren uiteraard). Omkomen van de honger doe ik niet met name dankzij m'n moeder bij wie wij zowel vandaag alsook gisteren lekker gegeten hebben. Vandaag verrastte haar buurvrouw ons door zelfgebakken frieten bij te dragen aan de maaltijd terwijl zij m'n zoon en mij gisteren al hielp (tesamen met een toevallig passerende andere buurvrouw!) met het op straat zetten van een oude gasoven waar m'n moeder geen plekje voor had. Zelf ben ik uitermate content met m'n combi-oventje en bovendien is hier in huis absoluut geen plek voor zo'n groot gevaarte als een gasoven.

In m'n huis en hart is echter wél altijd plek voor m'n dochters die wij dit weekend weer mogen verwelkomen.

Geen opmerkingen: