Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juli 10, 2007

Thomas en Ferdinand

Het schijnt dat het voor (in elk geval Zweedse) vrouwen gezonder is om manlijke collega's te hebben dan vrijwel uitsluitend met vrouwen te werken. Hoe zit dat dan eigenlijk voor mannen? Op zomerkamp werk ik namelijk met een overvloed aan vrouwen.Vanwege het warme weer van vandaag en gisteren bleven de truien en jassen uit en liepen ook de dames dus in hemdsmouwen. In sommige landen schijnt dat strafbaar te zijn en kun je er zelfs voor worden veroordeeld!

Karl Noten is veroordeeld wegen het fantaseren over sex met kinderen. Ben ik dan strafbaar omdat ik kijk naar The Texas Chainsaw Massacre en daarbij fantaseer over m'n ex? En waarom mag je wel fantaseren over moord maar niet over het hebben van sex met kinderen? Dan moet het toch gewoon allebei strafbaar zijn? Natuurlijk besef ik dat ik het nu wat zwart-wit stel en dat kinderporno niet hetzelfde is als moord maar ik geef m'n lezers graag wat ter overdenking.

In elk geval heeft m'n zoon er een nieuwe vriend bij. Sinds de eerste kampdag, gisteren. Thomas heet de jongeman in kwestie. Dat klinkt wel, vindt U niet: Thomas en Ferdinand?

Geen opmerkingen: