Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 22, 2007

Einde

Vandaag is m'n moeder overgegaan naar haar nieuwe woning. Het was even zweten en sjouwen maar met hulp van ondermeer m'n broer met z'n vrouw en hun dochter en vriend Erwin is het Project Verhuizing tot een goed einde gebracht. Vanavond slaap ik samen met m'n zoon bij zijn oma om haar bij te staan met het inrichten van de kastjes én om te zorgen dat zij de eerste nacht in haar nieuwe huis niet alleen is.

Gisteren hadden Superfer en ik een heerlijke dag met z'n zusjes. Vriendin Marjan was er getuige van hoe Grote Broer omgaat met zijn zussies.

Het leven is heerlijk en nu ik heb vernomen dat George Junior voortaan het martelen van gevangenen wil verbieden (voorheen was dat dus blijkbaar nog wel toegestaan) kan mijn weekend niet meer stuk.

Ook al loopt-ie nu ras ten einde...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!