Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, mei 02, 2007

Slide

"Studieboeken worden gratis verstrekt" meldde men nog in het regeerakkoord. De opmerking veroorzaakte burengerucht in de vorm van joelende ouders die het zagen gebeuren dat zij honderen euro's per jaar meer te besteden zouden hebben. Helaas...in het regeerakkoord staat geen invoerdatum vermeld. Minister van Onderwijs Plasterk ziet geen mogelijkheid de belofte waar te maken. Andermaal blijkt dat "men" van alles kan beloven en er gewoon mee wegkomt zich niet aan de belofte te houden. De uitdrukking blijft derhalve staan om aan te geven dat iets weinig waard is:"Dat is net zoveel waard als de belofte van een politicus".

Wat mij veel waard is is het welzijn van m'n zoon. Dat zat vandaag wel goed want vriend Maurits bracht een tegenbezoek. In ruil voor het helpen in de tuin kregen de heren wat pecunia van mij die zij meteen opmaakten aan Magic-kaarten. Buurvrouw Johanna was er getuige van dat de twee vrienden mij versloegen in een rechtstreeks duel

Voordat ik een gitaarduel aankan duurt nog wel even maar er zit progressie in mijn leren, volgens de gitaarleraar. Waar ook alweer een beetje progressie inzit is de bouw van m'n homepage. Zo heb ik vandaag ondermeer foto's geplaatst. Overigens met dank aan vriend Frans die mij via zijn Hyves-pagina op het spoor bracht van Slide.

Geen opmerkingen: