Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, mei 07, 2007

Geven

Ajax wint. Sarkozy wint. Irak verliest (al halen dodelijke aanslagen de koppen van Nu.nl zelfs al niet eens meer, gewend als mensen zijn aan het voortdurende geweld). Greensburg verliest. De bewoners van dit door een tornado getroffen stadje in Texas kunnen rekenen op federale steun na toezegging van George Junior. Ben benieuwd wat er van die steun terechtkomt want het zal niet de eerste keer zijn dat iemand zegt "Ik beloof het" en vindt dat dat eigenlijk wel voldoende is. Je moet niet alleen zeggen wat je belooft maar ook DOEN wat je belooft en dat vergeten mensen nog wel'ns...

Wat wij niet zullen vergeten is de lol die m'n zoon en ik hadden met Eva en Dayna dit weekend. Het logeerpartijtje van de meiden voelde als één groot feest en Ferdinand kon dan ook niet onderdrukken dat hij spontaan last kreeg van lekkende ogen toen de meiden weer naar guis gingen, gisteravond. Tsja, dan houd je't als vader ook niet meer droog...

Buiten is een einde gekomen aan de droogte en dankzij de regen van vannacht en vanmorgen hoefde m'n zoon vanmorgen de plantjes geen water te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!