Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, maart 09, 2007

Toelaatbaar

Toelaatbaar

Speelden de jongelui in het kader van de dartcompetitie vorige week tactics, gisteren was het de beurt aan de spelvariant 301. Net als vorige week had ook ditmaal Superfer alle gespeelde partijtjes gewonnen. Gisteren had hij zijn theorie verkeersexamen en ook daarbij scoorde hij uitmuntend. M'n zoon heeft er dus weer een diploma bij: het verkeersdiploma ditmaal.

Bij thuiskomst vroeg hij onmiddelijk wat de uitkomsten zijn van de Statenverkiezingen van gisteren die werden gepresenteerd door een afscheidnemende en naderhand duidelijk geëmotioneerde Maartje van Weegen om later de stofzuigerzak te wisselen en de aardappels te schillen.

Ook de lokale Amsterdamse nieuwszender AT5 besteedt aandacht aan de uitslag van de Statenverkiezingen. Aardig is wel dat de opsteller van het nieuwsbericht de SP niet eens vermeld. Waarom zou dat zijn?

En waarom zou het zijn dat zoveel mensen de ex-partner het niet eens gunnen om af en toe de kinderen te zien?
Een bekende van me mag vandaag via de rechter proberen de kinderen wat vaker te zien. Waarom dat in hemelsnaam via een rechter moet is al onbegrijpelijk. Dat je een hekel hebt aan elkaar dan kan ik nog begrijpen maar de kinderen gebruiken alleen maar om je ex dwars te zitten...? Nee, dat is niet toelaatbaar.

Geen opmerkingen: