Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 10, 2007

Tevreden

Tevreden

Een oorverdovende stilte daalde neer over ons huis het moment dat de zusjes Eva en Dayna waren opgehaald. Het was een heerlijke dag met de meiden en m'n zoon. Met z'n viertjes waren we naar de kermis en onderweg spraken wij een partijgenoot, de kapper en de dochter vna mijn eigen vroegere oppas. Terwijl Eva mij hielp met koken hielden haar broer en zus zich bezig met ravotten. Het geluid van spelende kinderen blijft gewoonweg vreselijk mooi. Ook de blijde glimlach op het gezicht van m'n moeder toen wij onaangekondigd bij haar langswipten verdiende een schoonheidsprijs.

M'n zoon en ik gaan morgen hooguit voor een schoonheidsprijs bij het allereerste open kampioenschap darten dat ons als deelnemers ziet. Ons is reeds ter ore gekomen dat het merendeel van de concurrentie er niet voor terugdeinst meer dan 10 maal een "triple 20" te werpen tijdens één "leg". Terwijl wij al bijzonder tevreden zijn met twee stuks... Laat staan wanneer het gaat om het uitgooien met een "dubbel". Wanneer één op de negen darts doel treft zijn wij al tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!