Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, januari 24, 2007

Vandaag

Vandaag

Was blij dat ik gisteravond nog heel even oppas Wieteke in de ogen kon kijken toen ik haar bedankte voor de goede zorgen voor mijn zoon. Bij de vorige oppasbeurt had ik haar helemaal niet gezien...Onderweg naar huis raakte ik nog in gesprek met Bart die indertijd de muziek verzorgde bij de film De Bovenman. Samen met hem en zijn zus zo gezellig zitten kletsen dat m'n tram de halte waar ik moest uitstappen voorbij was voordat ik het me realiseerde...

Te weinig realiseer ik mij dat ook ik een dagje ouder wordt. Gelukkig begon de dag relaxt met een bezoekje van m'n moeder die mij moreel steunde terwijl ik een kleine verbouwing aan de woonkamer uitvoerde voor ik aan het werk ging. Het werd een redelijk normale werkdag, wat natuurlijk altijd leuk is voor de afwisseling...;-)

Adfwisseling houden wij ook in het eten. Zo aten m'n zoon en ik vandaag lasagna met een gegrild kippepootje. Of kippenpootje. Regelmatig besef ik mij dat wij zijn bevoorrecht want bijna dagelijks stel ik mij de vraag: "Wat zal ik eten vandaag?" terwijl een bijzonder groot deel van de wereldbevolking zich adfvraagt:"Zal ik eten vandaag?"

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van René Hondeveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!