Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 19, 2007

Terecht

Terecht

Overdrijven is ook een vak. Er zijn mensen die spreken van "de zwaarste storm van de eeuw". Kunst. De eeuw is koud zes jaar oud. Of zeven voor diegenen die bij nul zijn begonnen met tellen...;-)

Intussen ben ik klaar met het aantal dagen tellen tot m'n eerstvolgende vrije dag: morgen hoef ik een dagje niet te werken. Gewoon m'n dochter ophalen en gezellig met haar en m'n zoon naar de bibliotheek. Gisteren was het in wezen ook best wel gezellig. De weergoden gaven de mensen een gemeenschappelijk doel en echt iemand de schuld geven bleek niet mogelijk. Wat doe je dan als Nederlander? Dan biedt je geheel onbaatzuchtig je hulp aan aan gestrande collega's en ontstaan er spontaan nieuwe vriendschappen.

Wie het niet meer lukt nieuwe vriendschappen te sluiten is George Junior. Zijn plan om nog meer schietschijven...eh...soldaten te sturen naar Irak en Afghanistan valt niet in goede aarde. Sterker nog: niet alleen Democraten maar ook steeds meer van zijn eigen Republikeinen vinden dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met het oorlogje voeren om de vriendjes van de wapen- en olie-industrie tevreden te stellen. Terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!