Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 29, 2007

Klacht

Klacht

Vanmorgen op het schoolplein even staan kletsen met schoolmoeder Riesje. Zo'n 1-op-1 gesprek gaat mij toch beter af dan met een groepje schoolmoeders tegelijk. Het tempo waarmee de dames onderling van de hak op de tak springen is voor mij, als redelijk normaal manlijk individu, vaak niet bij te benen.

Daarom ook verheugde ik mij in het 1-op-1 samenzijn met buurvrouw Angélique ten huize van haar vriend, een uurtje later. Onder het genot van een zalig kopje koffie (de bonen werden gemalen waar ik bij stond!) voor het eerst sinds lange tijd weer heerlijk even samenzijn.

Nog nagenietend kwam ik aan op het werk om niet alleen de was weg te vouwen maar ook om toeristen lastig te vallen. Leuk werk blijft''t hoor!

Ook leuk was dat toen de Ferman en ik thuiskwamen van het ophalen van SP-folders aan het begin van de avond wij werden vergast op de kookkunsten van oppas Suus. Heerlijk om zo verwend te worden; met zulke buurvrouwen en oppassen heb ik echt geen partner nodig!

Wat ik wel nodig heb voor mijn contact met de buitenwereld is de telefoon. Nu heb ik sinds kort het internetplusbellen-abonnement van de KPN en dat bevalt op zich prima. Ware het niet dat ik sinds vandaag niet gebeld kan worden op m'n vaste nummer. Van buitenaf lijkt het alleen alsof er niet wordt opgenomen: hij gaat gewoon over, zeg maar. Echter, het fraaie dect-apparaat dat ik gratis ontving bij het abonnement meldt niet dat er iemand belt. Niet handig. Daarom maar even gebeld met de "altijd bereikbare" storingsdienst...in gesprek! Mischien ben ik niet de enige met dezelfde klacht...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Emma Faust Tillman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!