Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 06, 2007

Goed he?

Goed he?

Vanmorgen vroeg opgestaan om samen met m'n zoon z'n zusje op te halen. Vervolgens met haar samen Ferdinand naar z'n werk gebracht. Fer zit tegenwoordig in het Amsterdam Dungeon Screamteam: een groepje jonge meedenkers. Terwijl Eva zich ongans at bij oma thuis zat de Ferman met andere jongelingen te beraadslagen over het enger maken van The Amsterdam Dungeon.

Toch wel even een ervaring om een paar uurtjes alleen met m'n dochter op te trekken. Onderweg kwamen wij overigens vrij veel bekenden tegen op onverwachte plekken: twee collega's, drie vrienden, twee buren en drie bekenden uit de categorie "overigen".

Overigens lagen bij onze kerswtboom én die bij oma nog cadeaus voor ondermeer Eva en haar zusje. Ook was er nog eentje voor Eef en haar broer samen: de kijkschijf van Pipo en de p-p-parelridder. Onder het genot van de avondfriet (die werd vergezeld van door Eva zelfgeperst sinaasappelsap) dus maar film gekeken totdat het zesjarig meisje werd opgehaald.

Niet alleen was de dag leuk ende gezellig (Superfer had meteen een nieuwe vriend gemaakt en zoals hij zelf zegt:"Een dag waarop je een nieuwe vriend maakt is sowieso geslaagd."), ook was-ie nuttig aangezien wij maar liefst drie lampen in huis hebben hersteld: het koelkastlampje, het blacklight en de lavalamp. Goed he?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!