Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 16, 2007

Economie

Economie

"That was en excellent perfomance you gave"; "Wasn't it hard for you as an Irishman to learn Dutch?"; "-Stick out your tongue!"-"Aintgotnotongue..." (en wijst daarbij op het stompje achterin zijn keel. Ach, je had erbij moeten zijn); -"Kijk nou: ze werken hier met meerdere hobbits!" riep de man uit terwijl hij mij voor de derde keer binnen het uur in een andere rol tegenkwam. Conclusie: werken in The Amsterdam Dungeon als acteur is vaak bijzonder leuk. Al lijkt acteren soms wat simpel (ik bedoel maar: je loopt wat rond en zegt een tekstje), toch kost het daadwerkelijk een hoop energie.

Daarbij opgeteld mijn werk als stadsdeelraadslid en daarnaast de zorg voor een jongen van elf met het co-ouderschap van twee jonge meisjes (verder ben ik ook peetvader maar dat is een ander verhaal) en ook nog wat pogingen er een soort van sociaal leven op na te houden maakt dat ik mij soms voel als een binennvaartschipper die veel te snel door de grachten van de Grote Stad A vaart , de rem niet kan vinden en daarom geen keus heeft dan doorvaren tot "boem is ho" of de benzine op is...

Mocht iemand mij kunnen vertellen waar de rem zit...graag! Ik verveel mij namelijk zo graag maar heb helegaar gen tijd voor het beoefenen van die hobby.

Ferdinand's favoriete hobby is momenteel darten. Afgelopen weekend heeft hij bij oma thuis zelf een dartboard opgehangen om niet veel later de eerste 170 van zijn leven te werpen. Mij lukte dat eerst enkele weken terug! Gisteren kon mijn zoon wedijveren met een vriend die samen met een andere vriend bij hem thuis kwam spelen. 's Ochtends had hij nog even opgeruimd en later heeft hij met zijn vrienden de vuilniszak verwisseld. Tof, niet?

Ook tof vond ik het zondag toen ik op de vakantiebeurs vrienden Cora en Michel tegenkwam, in gezelschap van hun twee zoons. Zij vormden één van de vele gezinnen die er geld voor over hebben om te beslissen waarheen de vakantie gaat. Zo slecht gaat het dus niet met de economie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!