Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 02, 2007

Drijven

Drijven

Op straat waren partijgenoten, toevallige passanten, oude en nieuwe buurvrouwen, buurjongetjes (waaronder eentje die heel hard wegrende toen ik dreigend op hem afkwam nadat hij een rotje naar m'n zoon had geworpen!), m'n zoon, m'n moeder en ik.

Het was een mooi jaar. Ik heb hoop. U ook?

In ieder geval begon het goed voor de Nederlandse dartliefhebbers: Raymond van Barneveld wist de ongenaakbare Phil "The Power" Taylor de wereldtitel bij de PDC te ontfutselen in een zinderende wedstrijd waarin Taylor van Barneveld eerst op 3-0 achterstand zette. Er moest een tie-break aan te pas komen, gevolgd door een sudden death voordat Raymond eindelijk de door hem zo felbegeerde trofee mocht kussen.

M'n zoon en ik waren er dankzij de TV live getuige van. Daar ging de intentie om vroeg naar bed te gaan...Vanmorgen waren wij op tijd wakker vanwege de nieuwjaarsbrunch op lokatie bij zijn moeder. Een bezoekster herkende mij onmiddellijk en ik haar. Het betrof Sunny, een vriendin die ik het laatst zag, zo'n drie jaar voordat Fer's jongste oppas werd geboren...Het was goed om te zien dat het goed gaat met de dame die samen met mij omging met illustere flarden geschiedenis als Baron von Frankenstein, Sir Purple Rose, Tuimel, Koudevoetenmeisje, Lawaaiierig Jochie, Shakespears Sister, Jean Cocteau, The Three Witches, Axl, Töre en Divine.

De doorsnee lezer zegt de voorgaande paar zinnetjes waarschijnlijk niet zo veel maar geloof mij als ik zeg dat er een hoop, vooral leuke, herinneringen naar de oppervlakte van mijn bewustzijn kwamen drijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!