Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 01, 2006

Welterusten

Welterusten

Iets later dan gepland m'n stukje van vandaag vanwege problemen met de ADSL-verbinding én met blogservice Blogger. Er zijn van die dagen...

Omgekeerde bewijsvoering is een favoriet onderwerp van sommige politici. Neem nu Rita Verdonk die ene Taïda het land uitzet "omdat zij fraude heeft gepleegd". Welnu, de jongedame in kwestie had niet hoeven frauderen als Nederland zich van een menselijker kant toonde aangaande asielaanvragen. Zo was er laatst een bewindsvoerder die vond dat kickboxscholen maar verboden moesten worden "omdat kinderen daar agressief van worden". Da's net zoiets als beweren dat je vegetariër wordt als je geen vlees eet. Nee, grapjas: omdat kinderen agressief zijn gaan ze op een vechtsport. Sommigen snappen er niks van.

Neem nu Edwin de Roy van Zuydewijn. Om zijn onschuld aan te tonen is hij een weblog begonnen onder het mom van "alles wat je op internet leest is waar dus als ik zelf schrijf dat ik onschuldig ben dan is dat zo." Hoogstwaarschijnlijk zijn er mensen die met hem meegaan in die redenatie. Moeten wij nu meer medelijden hebben met die mensen of met de beheerder van de website http://www.hypocrietofniet.nl?

De vakantiewas is volledig verwerkt en de werkdag was vermoeiend (groot deel van de dag twee rollen tegelijk gespeeld maar gelukkig dankzij een paar welwillende collega's niet de gehele dag). Van collega Cora en haar vriend kreeg ik een lift naar huis door de sneeuwstorm. Errug tof!

Net als een lekker warm waterbedje opzoeken na een bezoekje aan buren Hetty en Vincent...hmmm...heerlijk! Welterusten!