Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 06, 2006

Pakken

Pakken

Gerdi Verbeet van de PVDA passeerde Maria van der Hoeven en Henk Kamp waar het ging om de positie van kamervoorzitter en wetenschappers van de Nasa hebben nu zeer sterke vermoedens dat de planeet Mars nog niet zo lang geleden stromend water kende. Wat wij al langer kenden waren de plannen van mevrouw Sybilla Dekker om de huren vna veel mensen onbetaalbaar te maken maar die plannen lijken gedwarsboomd.

Voor een kwart van de bewoners van huurhuizen was er een leuk Sinterklaascadeau: de plannen van indertijd minister Dekker om de huurmarkt te liberaliseren zijn geblokkerd door een meerderheid van de Eerste Kamer en daarmee voorlopig van de baan. Haar opvolger, Winsemius, is geen voorstander van de Verdonk-lijn zo blijkt. Hij is wel degelijk genegen het democratisch beginsel haar werk te laten doen in tegenstelling tot de mevrouw die heeft besloten de kamermeerderheid te negeren en haar dictatoriaal regime gewoonweg voort te zetten. Voor wie denkt dat ik overdrijf verzoek ik de definitie van "dictatoriaal gedrag" op te zoeken. Neen, ik ga U die niet voorkauwen. Ook lezers mogen wel eens zelf actie ondernemen. Zeker indien zij met tegenargumenten voor mijn stellingen wilen komen. Succes met zelf zoeken en nadenken!

Hard nadenken moet ook de informateur: wordt het toch een kabinet met CDA, PVDA en SP dat het meest voor de hand ligt maar hoogstwaarschijnlijk mislukt wegens onverenigbare belangen of toch maar CDA, VVD, ChristenUnie, GroenLinks? Dat laatste drukt niet geheel de stem van het volk uit maar heeft wel meer kans op slagen. Ook tijdens de naborrel na het raadsdebat kwamen de gesprekken hierop uit.

Ik hoef er niet uit. Althans, niet zo vroeg want m'n moeder logeert bij ons en brengt haar kleinzoon morgen naar school zodat ik engigszins kan uitslapen. Ferdinand lag er vroeg in. Blijkbaar toch onder de indruk van de gebeurtenissen van vandaag: het vieren van het Sinterklaasfeest op de naschoolse opvang nadat hij vanmorgen een verrassing in zijn schoen vond. Ook ik ontving een schoencadeau en zelfs voor oma had de Goede Sint wat achtergelaten. Wat hij mijn twee jongste nazaten heeft gegeven blijft nog even een verrassing totdat zij hier zijn geweest om een en ander uit te pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!