Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, november 17, 2006

Website

Website

De Amerikanen hadden het over "alternatieve methoden van ondervraging" en in het Nederlandse kamp spreekt men van "hardhandige tactische ondervragingen". Beide groepen militairen geven in wezen toe dat zij verdachten hebben gemarteld. Volgens mij mag dat niet. Gelukkig zijn anderen het met mij eens en komt er terecht een kamerdebat over de kwestie. Een en ander maakt minister Kamp van Defensie niet blij.

Bent U ook zo blij met de uitkering van 52 euro via Uw energieleverancier? De overheid besloot om een week voor de verkiezingen gewone burgers en middenstanders te compenseren voor de hoger uitgevallen dan verwachte energierekening. Feitelijk natuurlijk gewoon een sigaar uit eigen doos want het gaat om het terugbetalen van de MEP-heffing die sowieso al vanaf 2007 zou worden afgeschaft. Eigenlijk wordt de heffing Milieukwaliteit ElektriciteitsProductie simpelweg een jaartje eerder dan gepland afgeschaft. Vergelijk het rustig met een dief die 200 euro van je steelt om vervolgens 50 terug te geven met de mededeling "Aardig van mij, he?"

Wél aardig is vriendin Janice. Zij was hier vanmiddag om met Superfer te kletsen over zijn toekomstige medewerking aan een documentaire die zij op haar CV van filmmaakster zal zetten. Intussen is m'n maagpijn tot een meer dan aanvaardbaar niveau gezakt en heb ik nog wat kunnen werken aan m'n nieuwe website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!