Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 22, 2006

Stemrecht

Stemrecht

In het kader van grappige stemwijzers kan ik U nog op de volgende wijzen; Stomwijzer.
Het mag geen verrassing heten dat ik morgen SP ga stemmen. Gewoon omdat ik het in veel gevallen met deze partij eens ben. Zelfs niet het praten over het budget 2007 met inspraak van de betrokken organisaties in Westerpark kan mij tot andere gedachten brengen.

Strakjes lekker m'n bedje in voor een paar uurtjes slaap omdat we morgen handmatig stemmen mogen tellen. Vreem toch eigenlijk dat zoveel mensen "strategisch" gaan stemmen: op een bepaalde partij stemmen omdat je niet wilt dat een ander aan de macht komt. Een raar verschijnsel als U hetmij vraagt. Zo zijn er ook mensen die Geert Wilders stemmen "omdat ik ook tegen moslims ben". Een goed argument? Ik betwijfel het maar ook zij mogen gebruik maken van hun hard bevochten stemrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!