Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 02, 2006

Duo-raadslid

Duo-raadslid

Even een kort verslag van de dag van vandaag:
Een relaxte dag op het werk vandaag en nog even de foto bekeken op de voorpagina van de Metro van gisteren waar ik op stond met een steek op m'n hoofd en een sabel in de handen. Half zeven thuis en even de keukenvloer gezwabbert waarna m'n zoon thuiskwam met vriend Samer, even later gevolgd door buurvrouw Wynona. Zij was koud weg toen buurman Dudo even langskwam. Toen ontdekt dat ik vanaf mijn XS4ALL-account momenteel geen mail kan verzenden, noch via voornoemd adres berichten kan ontvangen. Wenscht U mij via E-amil te bereiken, verzoek dan om toezending van mijn alternatieve e-mail adres via het forum-linkje ter linkerzijde van deze pagina. Het eten opgezet voor de kinderen en naar de stadsdeelcursus "Budgetlezen". De pauzetijd bedroeg vijf minuten wat net voldoende was voor een plasje en een telefoontje naar huis om te checken of alles goed ging. Alles ging goed en de cursus bleek leerzaam en krijgt nog een vervolg. De thuiskomtijd was: even na elven. Leuk detail nog: de SP-fractie was als enige voltallig aanwezig, inclusief duo-raadslid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!