Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 12, 2006

Heel fijn

Heel fijn

Hier kunt U zien hoe je dankzij de stemcomputer kunt zien wanneer een kiezer op het CDA stemt. Hoezo semgeheim? Minister Nicolaï laat onder druk de computers van Nedap en SDU nog eens extra controleren. Door Nedap en SDU en om de schijn van onafhankelijkheid te wekken ook door TNO. Wist U overigens dat de stemcomputers die wij hier gaan gebruiken op 22 november in Ierland al een tijdje niet zeer zijn toegestaan omdat de minster daar ze te onbetrouwbaar vindt?

Ook de KPN is onbetrouwbaar, heb ik ondervonden. Helaas geeft de website van de KPN geen uitsluitstel over vragen die betrekking hebben op hun ADSL-service. Niet dat ik zulks had verwacht van een bedrijf dat het woord "activatiecode" hanteert maar het had wel aardig geweest wanneer er een service-pagina zou zijn voor hen die via hun dochterbedrijf XS4ALL gebruik maken van internet.

Heb dus toch maar weer de helpdesk van XS4ALL gebeld en een zekere Mario vertelde mij dat ik voor fysieke problemen met m'n ADSL-verbinding bij de KPN moet zijn en geeft mij het service-telefoonnummer. Daar kan ik kiezen voor optie 1:"Kies 1 voor particulieren". Vervolgens krijg ik te horen:"U heeft geen keuze opgegeven." Na enig zoeken op de KPN-site zie ik een ADSL-servicenummer. De stem op het bandje laat mij weten dat ik voor problemen met míjn ADSL-verbinding bij XS4ALL moet zijn. Zo kwam ik terug bij XS4ALL waar ene Delano mij vertelt dat ik last heb van een "klapperende lijn" en mij doorverbind met een dame van de KPN. Opgelucht dat ik nu een levend persoon aan de lijn heb doe ik weer mijn verhaal. Zij helpt mij door het setup-proces van de modem en alles lijkt te werken qua verbinding. Eén klein probleempje ontstaat nu: het scherm geeft aan:"U heeft geen verbinding met Uw serviceprovider omdat U een onjuiste gebruikersnaam en/of wachtwoord heeft opgegeven." Daar heb ik echter niets aan veranderd. Weer gebeld met XS4ALL waar ene Ferry mij door het modem-installatie proces loodst en verklaart dat het apparaat blijkbaar op eigen houtje m'n gebruikersnaam heeft gewijzigd. Even later stond dat weer juist ingesteld en schijn ik weer te kunnen internetten. Heel fijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!