Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 19, 2006

Bijzonder nuttige avond

Bijzonder nuttige avond

Heb nu inmiddels diverse malen zowel XS4ALL alsook moederbedrijf KPN de kans te geven mij te leveren waar ik hen voor betaal maar zij houden zich nog steeds niet aan hun eind van het contract, zijnde het leveren van een 24/7-ADSL-verbinding. De vraag die mij rest is: kan iemand van de lezers mij adviseren bij het overstappen naar een provider die wél service levert? Graag voordat ik mij zo druk maakt dat mij teveel bloed naar het hoofd stijgt en ik flauwval.

Had onlangs m'n vijfde flauwvallertje op het werk. Notabene in de VOC-bar ANNO 1624. Ze was dan weliswaar niet flauwgevallen als zodanig maar de dame in kwestie trok opeens lijkbleek weg, begon zwaar te hyperventileren en lag een paar minuten op de vloer. De uitdaging bestond er voor mij voornamelijk uit om haar vanuit m'n rol weer op haar gemak te stellen. Dat ik m'n rollen soms aardig kan spelen bleek wel toen vandaag een oudere Engelse dame mij influisterde "I thought you were briliant!" Kijk, dat doet een mens goed.

Wat mij ook goed doet is dat mijn zoon enorm veel plezier heeft met het werken in Kinderwereldwinkel Koning Max. Vandaag had hij voor het eerst bezorgdienst, wat ondermeer inhoudt dat hij en zijn compaan bestelde
boodschappen bij mensen mogen langsbrengen. Die jongen wordt nog eens zelfstandig ondernemer!

Met een twintigtal zelfstandig ondernemers uit stadsdeel Westerpark vandaag om de tafel gezeten om hun problemen, eisen, wensen en verhalen te inventariseren. De avond was georganiseerd door de SP-Westerpark om te weten te komen wat er zoal leeft onder de lokale ondernemers. De verantwoordelijke deelraadportefeuillehouder was erbij aanwezig en was erg positief in meeluisteren, vragen stellen en beantwoorden. Bijzonder nuttige avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!