Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 27, 2006

Zusterlief

Zusterlief

Vrijdag geen verjaarsborrel, gisteren geen housewarming en zelfs geen gemaskerd bal. Mijn lichaamstemperatuur staat zulke uitspattingen niet toe. Wel gisteren gewerkt op Mysteryland 2006 en dan met name in en rond de Minibar. Hier nog een impressie van hoe dat dan eruit zag, die Minibar op Mysteryland. De geweldige uitvinding Ibuprofen hielp mij de dag door. Samen met de collegae natuurlijk. Ook over het uizicht en het weer was er weinig reden tot klagen.

Dat hoefde ik vandaag ook niet want na enigszins uitslapen bij m'n moeder pisang goreng gegeten en m'n zoon opgehaald die ik mocht weerzien nadat hij een week op Vlieland had vertoefd. Wat heb ik dat joch gemist! Gistermorgen is zijn zusje Eva vertrokken voor een weekje weg met mama en zusterlief.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van 49 klanten van Comair te Lexington, Kentucky, USA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!