Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, augustus 31, 2006

Vrede

Vrede

Een heerlijk relaxt dagje gehad met m'n zoon waarbij een ladenkast werden ontruimd; een keukenkast werd ingeruimd en speelgoed werd opgeruimd. Ook hadden wij nog tijd voor een bezoekje aan spellenwinkel The Gameskeeper in de Hartenstraat vanwege Fer's nieuwe hobby: het spelen van Magic: The Gathering. Na een kort bezoekje aan een winkel waar tramvrindin Maya werkt doorgestapt naar interactief wetenschapsmuseum Nemo waar wij via de Donald Duck-club werden getracteerd op miraculeuze ontdekkingen. Thuis gezellig samen gekookt met de ingrediënten Sugar Snaps, komkommer, belegen kaas, appel, citroensap, zonnebloempitten, bospeen, bosui, tortillachips en pannekoeken. Dat was smullen!

Regelmatig smul ik ook van (ongetwijfeld onbedoelde) officiële mededelingen, zoals deze:
"Er liggen in Libanon zeker nog tientallen mijnen. Tot nu toe zijn drie kinderen het slachtoffer geworden; het kan nog wel drie jaar duren voordat zij allemaal opgeruimd zijn." Dus zo denkt men bij het NOS-journaal over toekomstig volwassenen!

Eigenlijk helemaal geen gek idee om nu alvast kinderen om te blazen zodat er in de toekomst minder terroristen, communisten, moslims en homo's rondlopen...waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht? Het onvoorstelbare van dit idee is eigenlijk dat er mensen rondlopen die dit écht een goed idee vinden...:-(

Geweldig idee eigenlijk van de VVD: geen bijstand meer voor mensen van onder de 27. (klik hier voor het conceptverkiezingsprogramma) Op die manier daalt het aantal bijstandsgerechtigden aanzienlijk en kan de VVD pronken met de cijfers:"Dankzij ons zitten er minder mensen in de bijstand!" Dan heb ik nog een aardig voorstel: Aangezien VVD-aanhangers blijkbaar vinden dat het mensen hun eigen schuld is wanneer zij geen werk hebben stel ik voor dat de WW-regeling ophoudt te bestaan voor VVD-leden en hoepla: dankzij mijn voorstel veel minder mensen in de WW en er blijft meer geld over voor het opknappen van werkkamers van UWV-directieleden!

In het overzichtje van belangrijkste plannen van de SP mistte ik het stukje dat de Socialistische Partij geen bezwaar meer maakt tegen het Nederlandsche lidmaatschap van de NAVO. Wel vindt zij nu dat de NAVO van binnenuit verandert dient te worden en zich weer moet richten op haar primaire taak: het handhaven van wereldwijde vrede.

Geen opmerkingen: