Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, augustus 12, 2006

Naar bed

Naar bed

Natuurlijk eerst het goede nieuws dat een bestand tussen Israël en Hezbollah nabij lijkt. Daarnaast kan ik U melden dat wij gisteren een rustig dagje hebben beleefd met ondermeer het ophangen van een fotolijst met vijf foto's daarin.
Vandaag was m'n zoon bij oma opdat ik kon werken in Rotterdam tijdens de Heineken FFWD Dance Parade 2006, jubileumeditie. Dat was in opdracht van de Minibar die wederom een onderdeel zal uitmaken van Mysteryland, ditmaal op zaterdag 26 augustus. Het was een heel gezellige, hetzij ietwat natte, dag. Nu maar wachten op de foto's.

Het avondeten hebben wij genuttigd bij buurvrouw Hetty, met haar man Vincent en wat van hun vrienden. Gezellig! Na het traditionele potje darten heerlijk op tijd naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!